Memorijalni fotokonkurs “Goran Terzić”

Otvoren poziv za memorijalni fotokonkurs “Goran Terzić”
30/04/2020

Memorijalni fotokonkurs “Goran Terzić”

Konkurs
Bosnia and Herzegovina

Učesnici će se ove godine takmičiti u devet kategorija.

Foto: Pixabay

Portal eTrafika.net poziva sve ljubitelje fotografije iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Kosova i Albanije da se prijave na peti memorijalni fotokonkurs “Goran Terzić”.

Učesnici koji pošalju svoje fotografije takmičiće se u devet kategorija, a autorima najboljih fotografija iz svake kategorije i ukupnom pobjedniku konkursa biće dodijeljene i nagrade.

Jedna osoba može poslati najviše dvije fotografije po kategoriji, osim kategorije Foto priča, gdje su dozvoljene dvije foto priče po najviše osam fotografija.

Učešće po dostavljenoj fotografiji se plaća 2KM, za prvih osam kategorija, dok se za učešće u kategoriji Foto priča plaća 6 KM po priči.

Slanjem fotografija na konkurs učesnici garantuju da su oni autori datih radova i preuzimaju odgovornost u slučaju eventualnog kršenja tuđih autorskih prava.

Konkurs je posvećen bivšem fotografu, Goranu Terziću, koji je sarađivao sa nekoliko banjalučkih medija: Nezavisne novine, eTrafika i Buka magazin.

Rok za prijave je 30.4.2020.

Više detalja o konkursu možete pogledati ovdje.

___

Želite sedmični pregled vijesti, analiza, komentara i edukacija za novinare u Inboxu Vašeg e-maila? Pretplatite se na naš besplatni E-bilten ovdje.