Vice Srbija uskoro online

Vice Srbija uskoro online

Vice Srbija uskoro online

Srbija postaje 36. zemlja u kojoj Vice Media pokreće lokalnu verziju.

Foto: Twitter/ViceSerbia

Tokom mjeseca novembra, u Srbiji će biti puštena lokalna online verzija Vice-a, medija poznatog po  originalnim sadržajima iz svijeta kulture, mode, tehnologije, umjetnosti i sporta.

Zvanično predstavljanje ekipe koja će raditi na Vice Serbia kao i flozofije ovog medija održano je 23.10.2014. u Beogradu. "Verujem da će Vice Srbiji doneti sve ono što ga je učinilo jednim od najpopularnijih medijskih projekata na svetu – hrabrost, provokaciju, izveštavanje i istraživanje stvarnosti. Vice vidim kao medijski bunt koji su, pre svih, mlađe generacije čitalaca i gledalaca širom sveta napravile tako velikim. Mladim ljudima je dosta budalaština koje im se svakodnevno plasiraju - oni žele nešto više od konvencionalnog medija. Naše priče su sirove, a autori beskompromisni, o čemu god da pišu ili pričaju," izjavio je glavni urednik Daniel Bukumirović, na zabavi povodom predstavljanja Vice-a.

Zvaničan početak rada ove platforme očekuje se svaki dan, a do tada, za sve informacije, dostupan je zvanični Twitter nalog. 

Izvor: Netokracija, B92