A / B / C / Č / Ć / D / / Đ / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / Š / T / U / V / W / X / Y / Z / Ž /

Ivan Kutleša

Title

Ivan Kutleša

Ivan Kutleša je diplomirao pravo na Univerzitetu u Sarajevu 2009. godine, a 2013. godine masterirao Evropske studije pri Centru za interdisciplinarne postdiplomske studije Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta u Bologni o temi “Novi pristupi javnim nabavkama u Evropskoj uniji i Bosni i Hercegovini s naglaskom na zelene, elektronske i javne nabavke iz sektora obrane”.

Od 2012. godine certificirani je predavač javnih nabavki. 2016. godine masterirao je “Upravljanje građevinskim projektima” na Univerzitetu Brighton u Velikoj Britaniji (MSc Construction management, University of Brighton, United Kingdom), gdje se bavio istraživanjem o nabavkama na razvojnim građevinskim projektima.

Relevantno radno iskustvo iz oblasti javnih nabavki stekao je u Uredu za razmatranje žalbi Bosne i Hercegovine, Ministarstvu pravde BiH – Jedinica za izgradnju državnog zatvora i Razvojnoj banci Vijeća Europe.

Ivan Kutleša